Το Winestation στηρίζει το “Ελλάδα… Ασφαλώς”

Με πίστη στο όραμά μας στηρίζουμε κάθε τι εκλεκτό και επενδύουμε στην μοναδικότητα της ελληνικής γης και των καρπών της καθώς και στην καινοτομία των Ελλήνων δημιουργών. Mε γνώμονα τις ανάγκες αυτής της ιδιαίτερης περιόδου, το Wine Station σας προτείνει:

«Ελλάδα… Ασφαλώς»

Μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική πρόταση οικογενειακών διακοπών που στήθηκε εν μέσω πανδημίας από 4 βραβευμένες ταξιδιωτικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην παροχή εξατομικευμένων ταξιδιωτικών υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών. 

logo mamakita 1
daphne 1
greek 1
logo travel12gr
greekly travel 12 tourism.awards2018 logo
Tourism Awards 2019 SILVER

Σε όλες τις προτάσεις περιλαμβάνεται φιλική στις οικογένειες διαμονή με βασική παράμετρο την ιδιωτικότητα και μοναδικές private εμπειρίες και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια ή μόνο για ενήλικες με παράλληλες δράσεις δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά.

Σεφ στο σπίτι, catering με τοπικές νοστιμιές, private πικ νικ με θέα, καλλιτεχνικές δράσεις στη φύση, φωτογράφιση με drones, αλλά και οργάνωση μετακινήσεων από επαγγελματία οδηγό είναι μόνο μερικές από τις πρόσθετες παροχές, που έχει σχεδιάσει η ομάδα του «Ελλάδα Ασφαλώς». 

Δείτε όλα τα ταξιδιωτικά πακέτα για οικογένειες εδώ:

https://mamakita.gr/ellada-asfalws/ 

και χρησιμοποιήστε τον κωδικό WS20 για να κερδίσετε τα κρασιά αξίας 200€ που θα απολαύσετε καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών σας!

ellada asfalws